6/5/07

2057, la ciutat del futur

En el futur estaràs envoltat d'imatges en 3D quasi reals. Els cotxes no tindran mai cap accident, no caldrà ni que els condueixis, perquè seran controlats per ordinador. La casa del futur tindrà control centralitzat i podràs establir inclús la temperatura exacta de l'aigua calenta per a la teva dutxa diària. Quan vulguis cuinar un plat, la teva nevera et dirà si tens o no tots els ingredients i des d'allà mateix podràs comprar al supermercat els ingredients que et falten. A més, els robots milloraran i aprendran a prendre decisions.

En el futur, el control dels usuaris de la xarxa i la seguretat arribaran a límits insospitats avui. Et podran controlar siguis on siguis amb milions de càmeres interconnectades repartides per allà on vagis. Se't podrà identificar amb una sola imatge del teu rostre o una traça de la teva veu.

En el futur...

Tot això no són cabòries meves, és el que es preveu en una sèrie de reportatges futuristes interessantíssims del Discovery Channel. Si us interessa la temàtica, us els recomano, estan increïblement ben fets, amb ficció barrejada amb els últims avanços tecnològics i entrevistes a reputats científics.

Des d'aquí tindreu accés al segon episodi de la sèrie, al que faig referència en aquest post i que es titula 2057 The City. Per cert, aviso que dura més de 40 minuts, però val la pena.



En els següents posts us passaré els altres dos vídeos: 2057 The Body i 2057 The World.

Per cert, us imagineu així el futur?

2 comentaris:

A ha dit...

Hola Àngels!

Intentaré mirar-me els episodis! T'he votat pq fan bona pinta... per deixar anar la imaginació. A mi sempre m'agradat la idea de comprar-me un petit robot que t'escombra la casa quan estas fora... amb això seria feliç. Es veu que ja esta inventat de fa temps i que a més es assequible (300 euros o així)! qué fàcil de contentar que soc, no?;))

Ángeles
Aperezpr

mnovoam ha dit...

La veritat és que et deixen pillada, aquests reportatges. Hi barregen la ficció, en el de la ciutat hi ha una família composada per polis del futur (rotllo "Minority Report" de l'Spielberg) i fill i avi hackers! jajaja

Àngels