16/4/07

Crear la pròpia televisió!

Se us ha quedat petit el blog? Penseu que el vídeo, el vostre propi vídeo, oferiria més possibilitats? Voleu oferir la vostra pròpia televisió al món, el vostre videoblog? Esteu de sort: per a ajudar-vos teniu Make Internet TV.

Aquest projecte dóna informació detalladíssima per a convertir-se en l'emissor de vídeo més expert: equipament, edició del material, drets i copyright de les obres rodades, publicació i promoció dels vídeos,... La veritat és que el nivell de profunditat i d'interès de la informació és molt alt.

El site és molt interessant també perquè té associat un wiki des del que es van afegint nous continguts d'ajuda per al realitzador internauta. A més, està previst que aviat el site ofereixi vídeos curts de gent que publica a la xarxa. L'únic problema que he trobat al site és que volia incorporar a aquest post el seu vídeo promocional i el seu embed no funciona bé (ehem! malament comencen!).

Dir-vos que el projecte va ser creat per la Participatory Culture Foundation, que promou eines i espais per a la creació popular i democràtica de vídeos.

Què, us animeu?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una pàgina molt interesant!!.

El software "Democracy player" sembla molt útil, intentaré baixar-lo i evaluar el seu funcionament.

Gracies per la teva aportació.

Corbus

gamirian ha dit...

Muy interesante!!
Un saludo y un voto de parte de gamirian
http://gsyc.es/~grex/planeta-fundamentos/